Vádat emeltek egy volt küzdősportoló ellen szexuális erőszak miatt | videó

Megosztás

A vádirat szerint 2021 áprilisában a kisportolt testalkatú, küzdősportokban magas fokon jártas férfi ittasan, egy házibulit követően közös ismerősük lakásán erőszakoskodni kezdett egy 41 éves nővel, és

minden előzmény nélkül, a nő akarata ellenére szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette.

A sértett végig kérte, hogy a nála jóval erősebb fizikumú férfi hagyjon fel az erőszakkal, és fizikailag is ellenállt. A nőnek sikerült szabadulni a fogásból, megpróbált felállni, a férfi azonban megragadta a nyakát és visszarántotta, majd mindkét kezét lefogta, és ellenkezése ellenére vele tovább közösült.

Ezt követően az elkövető – abban a hiszemben, hogy a sértett a bejárati ajtót magukra akarja zárni – kiengedte a nőt a hálószobából, de mielőtt az el tudta volna hagyni a lakást, utána ment.

Ekkor rálökte a nappaliban lévő kanapéra, ahol teljes testével a sértettre nehezedett, és tarkóját, valamint csípőjét lefogva újra közösült vele, miközben a sértett végig fájdalomról panaszkodott.

A bíróság 2021 májusában – a TEK által végrehajtott elfogását követően – a nyomozó ügyészség indítványára elrendelte az elkövető letartóztatását, amely kényszerintézkedés jelenleg is fennáll. A férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A terhelt korábban, 2019 decemberében ittasan szóváltásba keveredett egy taxissal – miután nem fizette ki a viteldíjat –. Megragadva a sértett ruházatát kétszer megrúgta, és egy erős mozdulattal lefejelte, amellyel nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott. Az emiatt indult eljárást jelen ügyhöz egyesítették, így ezen bűncselekmény elkövetése miatt is most került sor a vádemelésre.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség erőszakkal elkövetett szexuális erőszak és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a 28 éves férfi ellen.

A férfit – részben erőszakos – bűncselekmények elkövetése miatt már korábban is elítélték.

Kiemelt képünk illusztráció

Kapcsolódó cikkek